top of page

WIE IK BEN

lou dokter foto1.JPG

Mijn naam is Louise Lagendijk.

Ik ben arts en heb een uitgebreide achtergrond in het basale cel onderzoek in moleculaire genetica en obstetrie binnen de Vrouwenkliniek in het AMC in Amsterdam en binnen het Wyss Institute for Biologically Inspired Engineering aan Harvard in Boston waar ik promotie onderzoek deed. 

Mijn focus gedurende mijn opleiding en onderzoek heeft altijd op de zorg voor vrouwen gelegen en hoe deze te optimaliseren. Daarom heb ik naast mijn opleiding heb ik altijd verder gekeken en heb ik opleidingen ernaast gevolgd.

 

Zo ben ik gecertificeerd holistisch gezondheidsdeskundige via The Institute of Integrative Nutrition in New York, mindfulness trainer sinds ik co-schappen liep en volg ik momenteel de opleiding tot Integrative Medicine Doctor aan de Academy of Integrative Medicine hier in Nederland.

 

Ik ben altijd geïnteresseerd  geweest hoe andere stromingen kijken naar gezondheid, positieve psychologie, de connectie tussen lichaam en geest en de laatste medische technologieën op het gebied van welzijn voor de vrouw.

De manier waarop het lichaam en de geest van de vrouw werkt fascineert mij diep, met name in de ratrace van het leven anno nu. Het is om die reden mijn missie om de connectie tussen lichaam en geest bij de jonge vrouw te herstellen, hen tools aan te reiken voor het dagelijks leven en haar het voorbeeld te laten zijn voor komende generaties op het gebied van zelfzorg en begrip van eigen functioneren.

 

Ik ben Women Care Inc. gestart om buiten de box te kunnen denken, het beste wat de wereld te bieden heeft qua gezondheid en welzijn samen te brengen en mijn droom te leven. Want mijn droom is het helpen van zoveel mogelijk vrouwen om zich gelukkig, vitaal en in balans te voelen, voor een leven lang.

ME: Inner_about

WAT IK DOE

Ik praktiseer de geneeskunde vanuit het 'Waarom'?

 

Hoe komt het dat de klachten er zijn? Ik vind het veel interessanter om de daadwerkelijke oorzaak te vinden en die te behandelen dan louter symptomen te dempen.

Want ondanks dat ik als westers medisch arts ben opgeleid kijk ik graag holistisch. Ik behandel de gehele vrouw. Ik zie dingen vanuit verschillende perspectieven die bijdragen aan het grotere geheel. Daarnaast heeft elke vrouw haar eigen lichaam, psyche en voorkeuren.

 

Elke vrouw is anders. Het is simpelweg niet ‘one size fits all’.

 

Allereerst maken we samen een overzicht van de klachten, mentaal en/of fysiek, voorgeschiedenis en huidige leefstijl. Zo nodig doe ik bloedonderzoek om meer inzicht te krijgen. Op basis hiervan maak ik een persoonlijk plan toegespitst op een optimale lichamelijke en fysieke gezondheid.

Maak hieronder een vrijblijvende afspraak om te zien of ik je kan helpen.

ME: Inner_about
run to sea.jpg

Als je er klaar voor bent om je beter te voelen, klik dan hier en laat me weten hoe ik je kan helpen

Beethovenstraat 38-II

1077 JJ Amsterdam

Mon - Thu: 9am - 6pm

run to sea.jpg

Als je er klaar voor bent om je beter te voelen, klik dan hier en laat me weten hoe ik je kan helpen

Beethovenstraat 38-II

1077 JJ Amsterdam

Mon - Thu: 9am - 6pm

bottom of page