top of page

HET BEGINT BIJ JOU

YOU: Feature
side body.jpg

HOE VOEL JIJ JE VANDAAG?

Hoe jij je voelt gedurende de dag, hoe je ‘s ochtends wakker wordt en ‘s avonds in slaap valt. Daar gaat het om. En met alle goed bedoelde gezondheidsadviezen van de omgeving en het internet kan het overweldigend zijn om te weten wat nu precies goed is voor jou. Vaak creeërt dit namelijk alleen maar meer stress en druk om het allemaal perfect te doen.

 

Je kunt wel wat begeleiding gebruiken en bent benieuwd wat nu precies bij jouw unieke opmaak past. Fysiek, mentaal en emotioneel.

WELZIJN

Het levenstempo ligt hoog. En soms vraag je je af of je op het juiste pad zit. Je slaapt de laatste tijd wat slechter, voelt meer onrust bij het wakker worden en heb soms last van fysieke klachten of kwaaltjes die je voorheen niet had.

 

Je hebt de behoefte om ‘gewoon eens met iemand te praten’ om jezelf wat beter te begrijpen. Om iets minder stress te ervaren of het leven wat meer te genieten. Niets heftigs,  simpelweg de behoefte aan wat persoonlijke richtlijnen voor jouw leven om weer te voelen dat jij de regie hebt.

hands.jpg
body scultupre.jpg

LICHAAM

Je huisarts of internist heeft niet kunnen achterhalen waarom je je zo moe, opgeblazen en algeheel niet lekker voelt. Je wilt weten of er niet iets anders aan te grondslag ligt, of je niet zelf iets kunt doen en misschien een betere of andere uitleg over jouw klachten.

Je hebt een arts nodig die luistert, die jouw totale gestel in acht neemt en met jou samen gaat kijken wat er aan de hand is en hoe jij je beter kunt voelen.

GEEST

We hebben allemaal continu gedachten in ons hoofd en dat is heel normaal. Maar wat als je voelt dat je gedachten jouw controleren en dat je het niet op een rijtje krijgt in je hoofd?

 

Je blijft maar malen en loslaten is onmogelijk. Misschien ervaar je wel paniekaanvallen of voel je je vaak angstig. In dat geval kan het ondersteunend zijn om uit te vinden wat jou triggert en hoe hiermee om te gaan.

bathing.jpg
back shower.jpg

HORMONEN

De ene dag voel je je ‘on top of the world’ en de volgende alsof het hele leven een grote grap is. Je huid wordt onregelmatig, je voelt je opgeblazen en vraagt je af of dit misschien met je hormonen van doen kan hebben.

 

Hormonen reguleren ons hele lichaam en als ze niet in balans zijn kunnen ze vage klachten geven waar je misschien niet eens van bewust was. Samen kunnen we kijken hoe hormonen op jouw lichaam van invloed zijn.

run to sea.jpg

Als je er klaar voor bent om je beter te voelen, klik dan hier en laat me weten hoe ik je kan helpen

Beethovenstraat 38-II

1077 JJ Amsterdam

Mon - Thu: 9am - 6pm

bottom of page